Läs detta noga innan ni bokar!

Respektera er bokade tid! Har du inte betalt för timman får du heller inte vara inne i lokalen, oavsett om det är ledigt eller ej.

När man hyr egen träning i hallen godkänner man våra ordningsregler (finns under fliken ”Information”) som gäller i hallen automatiskt!

De material man tar fram ställer man tillbaka på angiven plats efter träning, snyggt. Vid Uppställd agilitybana ser man till att tunnlarna är tillbaka fixade vid de utsatta tejp markeringarna.

1 timma innan er bokade tid kommer ni få ett SMS med en kod till det elektroniska kodlåset på dörren. Börja och avsluta alltid med *, till exempel: *123456*. Slå in koden lugnt och fint, ingen stress.

Dubbelkolla alltid så att du får ett bekräftelse mail till din angivna mail när du bokat! Och om man inte fått något SMS med kod in, ring mig Emmie på 0702976757!

När man hyr hallen får man tillgång till allt material som finns i hallen till agility, hoopers, rallylydnad, lydnad och freestyle. Det är upp till dig som hyr vad det är du vill träna på/med.


Trevlig träning!

Boka hallen via länken nedan!

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)