Läs detta noga innan ni bokar!

När man hyr egen träning i hallen godkänner man våra ordningsregler som gäller i hallen automatiskt!

1 timma innan er bokade tid kommer ni få ett SMS med TVÅ koder, en kod till en liten fövaringsbox som finns utanför entrédörren. I den boxen ligger det 1 "tag" som ni behöver för att komma in. Ni sätter taggen mot kodlåset och väntar tills det lyser grönt, det kan ta ca 5 sekunder. Om det lyser att ni ska slå in en kod så är det den andra koden ni fått i SMS:et, samma kod till dörren inne i hallen! Taggen kommer att sitta fast i en kedja i boxen och är meningen att den ska vara kvar i boxen, alltså du ska INTE ta med dig den in!

Om man inte fått något SMS med kod in, ring mig Emmie på 0702976757!

När man hyr hallen får man tillgång till allt material som finns i hallen till agility, rallylydnad, lydnad och freestyle. Det är upp till dig som hyr vad det är du vill träna på/med.

I halva hallen, ovanför stolparna, ska det alltid stå framme agilityhinder. Tänk på att hindren ska stå så att man ska kunna träna på dem och  balansen ska alltid stå framme! Väljer man att plocka bort balansen får man ställa fram den igen efter sin träning. Resten av hallen får man givetvis också använda till sin träning men då ska hindren tillbaka från där ni tog dem. Väljer man att sänka balansen, gungan eller A-hindret SKA detta höjas tillbaka till orginal höjd när ni tränat färdigt!

Vill man inte träna agility finns det fortfarande väldigt stor och tom yta kvar nedanför stolparna för övrig träning, så som rally, lydnad, freestyle m.m. Det man plockar fram även här plockar man givetvis bort efter sig.


Trevlig träning!

Boka hallen via länken nedan!

Totalsumma:
    Till kassan
    (0)