Handlingskurs för Jocke Tangfelt, 21/4

Grupp 1, förmiddag kl 8-12, Klass 1-2 nivå.

Fokuserar vi på handling, placering, planering för att utföra bana/kombinationen på snabbaste sätt. Vi går igenom olika handlingsalternativ och ser vilket som passar er som ekipage bäst. I min ”filosofi” om agility så finns det inget rätt eller fel handlingsmässigt, utan vi kör på det som passar just bäst för er som ekipage. Denna grupp kör kombinationer/banor på klass 1-2 nivå. 

Grupp 2, eftermiddag kl 13-17, Klass 2-3 nivå.

Fokuserar vi på handling, placering, planering för att utföra bana/kombinationen på snabbaste sätt. Vi går igenom olika handlingsalternativ och ser vilket som passar er som ekipage bäst. I min ”filosofi”  om agility så finns det inget rätt eller fel handlingsmässigt, utan vi kör på det som passar just bäst för er som ekipage.Denna grupp kör kombinationer/banor på klass 3 nivå. 

 

Vem är jag?

Jag heter Jocke Tangfelt, kommer från Bollnäs, men bor numera på västkusten Falkenberg. Uppvuxen i en agilityfamilj, så hållt på med agility enda sen barnsben. Tävlat SM sen 2006, har SM-silver ind och SM-guld i lag som bästa meriter. Har även varit en del av landslaget sen 2012 och tagit medaljer på EO, NM och VM. Är även agilitydomare och är runt utomlands och dömer och får med mig influenser därifrån.
Har en pudel, Amiga (10år) som jag har haft alla framgångar med. Border collien Decibel (4år). Sheltin Astrid (18mån).

Anmälan här nedan!

Anmälan till klass 1-2, Klicka Här!

Anmälan till klass 2-3, Klicka Här!

Pris: 1590 Kr, inkl moms