2 dagars handlingskurs, 17-18 augusti, för Linn Magnusson!

Mitt namn är Linn Magnusson. Jag har tränat och tävlat agility i nästan 14 år. Jag började med en Shih Tzu vid namn Sally. Vår agilitykarriär var inte direkt någon framgångssaga då Sally gillade att revirmarkera på tävlingsplanen... Efter Sally har jag lyckats få lite mer samarbetsvilliga hundar. Tre Shelties har det blivit som tävlingshundar Ella, Lira och Ester. Jag har haft tur med alla tre, fantastiska individer som tillsammans med mig uppnått framgång. På våra meritlistor finns SM-medaljer, NM-medaljer, guld på Sheltiemästerskapen och representant för Svenska landslaget i många år. Hemma finns även en BC tjej vid namn Vessla. Hon är snart 5 månader, så vi har verkligen framtiden för oss!

Nivå 1-2 (förmiddag kl 9-12, båda dagarna) vänder sig till de ekipage som är i början av sin agilityresa. Här finns bara kravet att ni ska kunna alla hindertyper.

Nivå 3 (eftermiddag kl 13-16, båda dagarna) vänder sig till er som kommit längre i agilityträningen. I denna grupp kommer vi fokusera på handling, optimala vägval och mer på djupet analysera olika alternativ. För att vara med i denna gruppen måste hunden minst ha en kunskapsnivå som går att likställas med klass 2 och att ekipaget har ambitionen att tävla klass 3. Banorna kommer vara på klass 3 nivå och utmaningar kommer finnas både till dig som är ny i klass 3 och till dig som är mer erfaren i klassen. 

Pris: 1749 kr, inkl moms 

Anmälan till nivå 1-2, Kicka Här!

Anmälan till nivå 3, Klicka Här!

Max 5 ekipage/grupp så först till kvarn!

Varmt välkomna!